Kraak de schatkaartroute

Een warm welkom, vergezeld van een kop koffie of thee met onze ovenverse appeltaart met slagroom. Met mooi weer zit u op het gezellige buitenterras. Met minder weer zoekt u een plekje in onze knusse binnenruimte.

Daarna wordt u per groep uitgenodigd om in de ontvangstruimte naar het instructiefilmpje te kijken. In vier minuten tijd krijgt u op een prettige manier een technisch beeld over de werking van de 2CV. Vervolgens krijgt iedere chauffeur persoonlijk nogmaals uitgelegd hoe u met de eend de pad op kunt gaan. Op deze wijze helpen we ieder team goed voorbereid op weg.

En natuurlijk is er dan ook even tijd voor een leuke en originele groepsfoto met de eend.

De Kraak de schatkaart route is er eentje voor de echte puzzelaars onder ons. Laat die hersenen kraken tijdens deze tour met de puzzels, zoekplaatjes en cryptische omschrijvingen. De gevonden antwoorden leiden u naar de sleutel om de schat te openen.

Deze zoektocht vergt het nodige teamwork om tot het goede resultaat te komen. De route laat u de mooiste plekjes van het Westland, Schipluiden en Maasland zien. Om de opdrachten uit te voeren, moet regelmatig de 2CV verlaten worden om op zoek te gaan naar de antwoorden. Onderweg is er een stop bij 't Middelpunt waar een drankje wordt aangeboden in ruil voor het groene muntje dat meegegeven wordt. Tevens wordt hier hulp geboden bij het oplossen van de schatkaart door middel van het geven van een hint. Eventueel kan hier ook een lunch worden besproken. 

schatkaart
Auto

Bij terugkomst zal onder het genot van een drankje blijken welk(e) team(s) het is gelukt de schatkaart te ''kraken''. 

Dit programma heeft een minimale tijdsduur van 4,5 uur, dit betekent niet dat het programma ook binnen deze tijd afgerond dient te worden. De starttijd wordt in overleg met elkaar afgesproken. 

Dit arrangement kort samengevat:

  • ontvangst met koffie/thee en appelgebak
  • instructies over het programma en gebruik van de 2CV
  • de route zelfstandig rijden en de schatkaart ''kraken''
  • drankje naar keuze onderweg
  • afsluiting met een korte borrel

De prijs voor dit programma is €195,- per auto. Dit is inclusief BTW, brandstof, gebruik van de 2CV, en drankjes zoals hierboven beschreven.  

Vul uw eigen inhoud in.