Tour des Fleurs

Een warm welkom, vergezeld van een kop koffie of thee met onze ovenverse appeltaart met slagroom. Met mooi weer zit u op het gezellige buitenterras. Met minder weer zoekt u een plekje in onze knusse binnenruimte.

Daarna gaat u met de hele groep in de ontvangstruimte naar het instructiefilmpje te kijken. In vier minuten tijd krijgt u op een prettige manier een technisch beeld over de werking van de 2CV. Vervolgens krijgt iedere chauffeur persoonlijk nogmaals uitgelegd hoe u met de eend de pad op kunt gaan. Op deze wijze helpen we ieder team goed voorbereid op weg.

En natuurlijk is er dan ook even tijd voor een leuke en originele groepsfoto met de eend.


121215md westland toerisme 06

Eenden Tours Westland en Westland Toerisme hebben samen een tour samengesteld waarbij u met de Eend (Deux Chevaux) langs de meest onbekende plekjes van het Westland wordt geleid. Via de uitgestippelde route komt u bij de bloemenkwekerij  waar de route een stop maakt. U wordt ontvangen met koffie/thee en introductie, waarna u door een deskundige en enthousiaste gids een fleurige rondleiding door de kwekerij te wachten staat.

Ook zo benieuwd wat er achter het glas in het Westland gebeurd! Boek dit arrangement en wij laten het u zien.

Dit programma duurt 4 uur. De starttijd wordt in overleg met elkaar afgesproken. 

Dit arrangement kort samengevat:

  • ontvangst met koffie/thee en appelgebak
  • instructies over het programma en gebruik van de 2CV
  • de route zelfstandig rijden.
  • Rondleiding bij een chrysantenkweker door Westland Toerisme

De prijs voor dit programma is €220,- per auto. Dit is inclusief BTW, brandstof, gebruik van de 2CV, en drankjes zoals hierboven beschreven.  

vNj6ClBc_400x400

Vul uw eigen inhoud in.