Over ons

Eenden Tours Westland verzorgt gezellige, ontspannende en uitdagende toertochten voor een breed publiek. Wat begon met het opknappen van een oude eend is uitgegroeid tot een bedrijf dat voor iedere groep een dag vol plezier kan organiseren.. 

Met enthousiasme ontvangen Jacques en Joost van Geest hun gasten. Zij zien het als hun doel om iedereen zich welkom en thuis te laten voelen. Zodat het bedrijfsuitje, de familiedag of het uitje met vrienden een fantastische dag wordt. Het genieten begint al bij aankomst, wanneer je warm wordt verwelkomd met koffie en gebak op onze bijzondere en unieke locatie. Met veel humor en goede instructies ga je op pad met de 2CV. Het rijden met de Eend langs de mooiste plekjes van de regio is een beleving, die je niet had willen missen. Zodat je aan het eind van de dag met een zorgeloos gevoel en een glimlach rond de lippen weer naar huis gaat.

Prijsuitreiking.JPG

Eend huren in omgeving Den Haag, Rotterdam, Delft?

Eenden Tours Westland is centraal gelegen tussen Den Haag, Rotterdam en Delft. Een gebied, bekend om zijn glastuinbouw en het groene Midden-Delfland. Naast groene weiden, sloten en dorpjes, zijn er ook de kassencomplexen die het landschap bepalen. Wij hebben natuurlijk de mooiste routes al voor u uitgezocht. 

Wanneer u één of meerdere Citroen 2CV bij ons huurt, kunt u met of zonder begeleiding op pad om van deze bijzondere omgeving te genieten. De autorit staat centraal en kan gecombineerd en uitgebreid worden met actieve, interessante of hilarische activiteiten. Voor alle doelgroepen is er een passend programma te organiseren voor een compleet dagje uit.

Met mooi weer maakt u in een handomdraai van de 2CV een cabrio en dreigt er een buitje, dan kan het dak er weer op.

Een dag rijden in een Deux Cheveaux bij ETW wordt een onvergetelijke gebeurtenis.

LogoCMYK

Vul uw eigen inhoud in.