den boer opgaan

spreekwoord
(het platte land afreizen)

Een warm welkom, vergezeld van een kop koffie of thee met onze ovenverse appeltaart met slagroom. Met mooi weer zit u op het gezellige buitenterras. Met minder weer zoekt u een plekje in onze knusse binnenruimte.

Daarna gaat u met de hele groep in de ontvangstruimte naar het instructiefilmpje te kijken. In vier minuten tijd krijgt u op een prettige manier een technisch beeld over de werking van de 2CV. Vervolgens krijgt iedere chauffeur persoonlijk nogmaals uitgelegd hoe u met de eend de pad op kunt gaan. Op deze wijze helpen we ieder team goed voorbereid op weg.

En natuurlijk is er dan ook even tijd voor een leuke en originele groepsfoto met de eend.


van den berg boerderij

Deze tocht brengt u over de mooiste landelijke wegen door omgeving Westland, Midden-Delfland, Delft en Pijnacker. U komt door gehuchten en dorpjes waar u vast nooit van hebt gehoord. Hier lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Passend bij dit landelijke beeld is het bezoek aan een speciale boerderij, namelijk Hoeve Ackerdijk

Halverwege de route stop u bij het ‘melkvee bedrijf’ van de familie van den Berg. Hier wordt u getrakteerd op koffie of thee en wat lekkers van de boerin. Daarna volgt een uitgebreide rondleiding door het bedrijf waarbij de boer allerlei wetenswaardigheden vertelt over zijn koeien.

Dit programma duurt 5 uur. De starttijd wordt in overleg met elkaar afgesproken. 

Dit arrangement kort samengevat:

  • ontvangst met koffie/thee en appelgebak
  • instructies over het programma en gebruik van de 2CV
  • de route zelfstandig rijden.
  • Rondleiding Hoeve Ackerdijk

De prijs voor dit programma is €210,- per auto. Dit is inclusief BTW, brandstof, gebruik van de 2CV, en drankjes zoals hierboven beschreven.  


Vul uw eigen inhoud in.