Fotopuzzeltocht

Een warm welkom, vergezeld van een kop koffie of thee met onze ovenverse appeltaart met slagroom. Met mooi weer zit u op het gezellige buitenterras. Met minder weer zoekt u een plekje in onze knusse binnenruimte.

Daarna wordt u per groep uitgenodigd om in de ontvangstruimte naar het instructiefilmpje te kijken. In vier minuten tijd krijgt u op een prettige manier een technisch beeld over de werking van de 2CV. Vervolgens krijgt iedere chauffeur persoonlijk nogmaals uitgelegd hoe u met de eend de pad op kunt gaan. Op deze wijze helpen we ieder team goed voorbereid op weg.

En natuurlijk is er dan ook even tijd voor een leuke en originele groepsfoto met de eend.

Tijdens deze puzzeltocht gaat u met uw team op zoek naar de juiste antwoorden op vragen die worden gesteld met behulp van vijftien verschillende foto’s van plekjes en objecten. Ieder team krijgt de route mee. Daarmee navigeert u langs mooie landschappen zoals bos, polder, en duinen. In sommige gevallen moet u de auto uit om het juiste antwoord te kunnen vinden. Op de routekaart staan tevens de foto’s. Deze zijn groot weergegeven zodat alle inzittenden goed mee kunnen kijken. 


cowboys

Er is voor iedereen een taak: natuurlijk een chauffeur, daarnaast de navigator en iemand die het schrijfwerk op zich neemt. 

Tijdens deze toer worden tips gegeven voor leuke uitstapjes, bezienswaardigheden en horecagelegenheden. U kunt zelf beslissen of u hier stopt of doorrijdt. Van de route afwijken is niet toegestaan.

Wanneer alle teams zijn teruggekeerd, wordt, onder het genot van een drankje, een originele prijsuitreiking gedaan aan het winnende team.

Dit programma heeft een minimale tijdsduur van 4 uur, dit betekent niet dat het programma ook binnen deze tijd afgerond dient te worden. De starttijd wordt in overleg met elkaar afgesproken. 

Dit arrangement kort samengevat:

  • ontvangst met koffie/thee en appelgebak
  • instructies over het programma en gebruik van de 2CV
  • de route zelfstandig rijden en de vragen beantwoorden
  • afsluiting met een korte borrel

De prijs voor dit programma is €185,- per auto. Dit is inclusief BTW, brandstof, gebruik van de 2CV, en drankjes zoals hierboven beschreven.  

Vul uw eigen inhoud in.