Randje Delft

Bij aankomst staat er een kop koffie of thee voor u klaar. Daarnaast krijgt u onze heerlijke ovenwarme appeltaart met slagroom. Bij goed weer hebben wij voldoende plek op ons gezellige buitenterras. Wanneer het weer het niet toelaat, hebben we een knusse binnenruimte.

Voordat jullie op weg kunnen, zullen wij aan de hand van een instructiefilmpje de werking van de eend uitleggen. Vervolgens zullen we per auto alle stappen in de praktijk nog eens voor doen. Wanneer iederen het heeft begrepen en er klaar voor is helpen we je op weg.

Voor vertrek maken we tijd om een leuke groepsfoto's te maken.

GF2

In deze route verkennen we Delft. Aan de hand van soms wat cryptische aanwijzingen volgt u de route. Dit kan al een raadsel op zich zijn! Onderweg zijn er enkele vragen verwerkt. Hierdoor bekijk je de route op een hele andere manier! Halverwege is er een tussenstop net voorbij Delft, in Berkel en Rodenrijs. Een ontspannen stop om vervolgens de route weer op te pakken om centrum Delft te bewonderen. Er zal logisch nagedacht moeten worden, en soms wat gepuzzeld om de route juist te rijden en de vragen te kunnen beantwoorden.

IMG-20170917-WA0001

In Delft is er een mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Royal Delft. (De Porcelyne fles). De winkel is tijdens openingstijden te bezoeken. Het museum kan ook bezocht worden, maar let hierop dat voor grotere groepen vanaf 15 personen dit gereserveerd dient te worden. Voor meer informatie voor een bezoek aan het museum, zie: Delfts Blauw Sinds 1653 | Royal Delft

Nadat de Porceleyne Fles de route is gepasseerd, wordt even uitgeweken naar een rustigere omgeving in de polders.

Verderop is er een stop bij Belevenisboerderij Schieveen (Belevenisboerderij Schieveen - Bezoekerscentrum | Natuurmonumenten). Voor jong en oud een leuke stop. Naast een bezoek aan de boerderijdieren is er de mogelijkheid voor een simpele lunch of een kopje koffie/thee en wat lekkers. Kijk voor de recente openingstijden op de website van de belevenisboerderij.

Daarvandaan zal de route weer terug door het gezellige centrum van Delft vervolgen.

logo Royal Delft square-cr-800x800
MAO-180503-01-1366x0-c-default

Bij terugkomst bieden wij u een drankje aan. Deze zit standaard in het arrangement inbegrepen. Daarna kijken wij de antwoorden op de vragen na en maken we de winnaar bekend.

Dit programma heeft een minimale tijdsduur van 4,5 uur, dit betekent niet dat het programma ook binnen deze tijd afgerond dient te worden. De starttijd wordt in overleg met elkaar afgesproken.

Dit arrangement kort samengevat:

  • ontvangst met koffie/thee en appelgebak
  • instructies over het programma en gebruik van de 2CV
  • de route zelfstandig rijden.
  • tussenstop bij Belevenisboerderij Schieveen
  • afsluiting met een korte borrel (1 drankje p.p.)

De prijs voor dit programma is €185,- per auto. Dit is inclusief BTW, brandstof, gebruik van de 2CV, en drankjes zoals hierboven beschreven.  

DBEEND

Vul uw eigen inhoud in.