.

Vit. en fun route

Een warm welkom, vergezeld van een kop koffie of thee met onze ovenverse appeltaart met slagroom. Met mooi weer zit u op het gezellige buitenterras. Met minder weer zoekt u een plekje in onze knusse binnenruimte.

Daarna gaat u met de hele groep in de ontvangstruimte naar het instructiefilmpje te kijken. In vier minuten tijd krijgt u op een prettige manier een technisch beeld over de werking van de 2CV. Vervolgens krijgt iedere chauffeur persoonlijk nogmaals uitgelegd hoe u met de eend de pad op kunt gaan. Op deze wijze helpen we ieder team goed voorbereid op weg.

En natuurlijk is er dan ook even tijd voor een leuke en originele groepsfoto met de eend.

IMG-20170912-WA0024
Ontdek het veelzijdige Westland met alles wat hier groeit en bloeit! Aan de hand van de beschrijving rijd je een route door deze unieke regio. Onderweg kom je veel kassen tegen waar tomaten, paprika's en komkommer en andere producten worden geteeld. In het seizoen hebben vele kwekerijen een stalletje aan de weg staan waar verse producten te koop worden aangeboden. Na een klein uurtje genieten van de rit kan de stop worden gemaakt bij Plukkerij Framblij. 

Tijdens de rondleiding kan je er voor kiezen om zelf frambozen en andere fruitsoorten te plukken (optioneel). De kweker vertelt ondertussen over zijn bedrijf en natuurlijk kunnen er vragen worden gesteld. Voor of na de rondleiding wordt er koffie/thee met wat lekkers aangeboden. Dat is natuurlijk gemaakt van eigen fruit. Na de rondleiding gaat de route verder met de 2CV. Na een uurtje de omgeving te hebben verkend, eindigt de tour weer bij Eenden Tours Westland.

Dit programma duurt 4 tot 5 uur. De starttijd wordt in overleg met elkaar afgesproken. 

Dit arrangement kort samengevat:

  • ontvangst met koffie/thee en appelgebak
  • instructies over het programma en gebruik van de 2CV
  • de route zelfstandig rijden.
  • Rondleiding bij Plukkerij Framblij (1 uur)

De prijs voor dit programma is €210,- per auto. Dit is inclusief BTW, brandstof, gebruik van de 2CV, en drankjes zoals hierboven beschreven.  

Dit programma is te boeken in de maanden mei tot oktober.

Meerprijs fruit plukken €5,- per bakje. (verblijf daar is dan 1,5 uur)

Vul uw eigen inhoud in.