Westlandroute

Geen tijd voor een lange toertocht? Een strakke planning met meerdere activiteiten? Dit arrangement met een totale duur van gemiddeld 3 uurtjes biedt de oplossing.

Een warm welkom, vergezeld van een kop koffie of thee met onze ovenverse appeltaart met slagroom. Met mooi weer zit u op het gezellige buitenterras. Met minder weer zoekt u een plekje in onze knusse binnenruimte.

Daarna wordt u per groep uitgenodigd om in de ontvangstruimte naar het instructiefilmpje te kijken. In vier minuten tijd krijgt u op een prettige manier een technisch beeld over de werking van de 2CV. Vervolgens krijgt iedere chauffeur persoonlijk nogmaals uitgelegd hoe u met de eend de pad op kunt gaan. Op deze wijze helpen we ieder team goed voorbereid op weg.

En natuurlijk is er dan ook even tijd voor een leuke en originele groepsfoto met de eend.

oranje bij museum

De Westlandroute betreft een puzzelroute. Elk team krijgt z’n eigen route beschrijving en antwoordenblad. Er zijn een 15-tal vragen die onderweg beantwoord moeten worden. Op sommige plekken zal worden gestopt om het juiste antwoord te kunnen vinden. De kans is groot dat teams elkaar onderweg tegenkomen. Bij terugkomst staat er een koud drankje klaar. Wanneer alle teams terug zijn volgt de prijsuitreiking.  

Deze route is erg geschikt om te combineren met een workshop of een vergadering op onze locatie.

Dit arrangement kort samengevat:

  • ontvangst met koffie/thee en appelgebak
  • instructies over het programma en gebruik van de 2CV
  • de route zelfstandig rijden en zoveel mogelijk vragen goed beantwoorden
  • afsluiting met een korte borrel en prijsuitreiking

De prijs voor dit programma is €180,- per auto. Dit is inclusief BTW, brandstof, gebruik van de 2CV, en drankjes zoals hierboven beschreven. 

 

Vul uw eigen inhoud in.