Arrangementen

Op dit moment biedt Eenden Tours Westland u de keuze uit de volgende toertochten:

Ieder arrangement heeft zijn eigen opbouw. 

De overeenkomst is dat iedere groep een warm welkom wacht, vergezeld van een kop koffie of thee met onze ovenverse appeltaart met slagroom. Met mooi weer zit u op het gezellige buitenterras. Met minder weer zoekt u een plekje in onze knusse binnenruimte.

Daarna wordt u per groep uitgenodigd om in de ontvangstruimte naar het instructiefilmpje te kijken. In vier minuten tijd krijgt u op een prettige manier een technisch beeld over de werking van de 2CV. Vervolgens krijgt iedere chauffeur persoonlijk nogmaals uitgelegd hoe u met de eend de pad op kunt gaan. Op deze wijze helpen we ieder team goed voorbereid op weg.

En natuurlijk is er dan ook even tijd voor een leuke en originele groepsfoto met de eend.

bedrijfsuitje-zuid-holland-met-eend-of-2cv

Deel met je vrienden, familie of collega's!

NIEUW!

Vit. en fun route (minimaal 10 deelnemers) (te boeken van 1 maart tot 1 oktober)

Ontdek het veelzijdige Westland met alles wat hier groeit en bloeit! Aan de hand van de route beschrijving rijd je een route door deze unieke regio. Onderweg kom je diverse kwekerijen tegen waar tomaten, paprika's en ... tegenkomt. In het seizoen hebben vele kwekers een stalletje aan de weg staan waar de verse producten te koop worden aangeboden. Na een klein uurtje genieten van de rit kan de stop worden gemaakt bij Plukkerij Framblij. 

Lees meer....

Tour des Fleurs (minimaal 10 personen)

Eenden Tours Westland en Westland Toerisme hebben samen een tour samengesteld waarbij u met de Eend (Deux Chevaux) langs de meest onbekende plekjes van het Westland wordt geleid. Via de uitgestippelde route komt u bij de bloemenkwekerij  waar de route een stop maakt. U wordt ontvangen met koffie/thee en introductie, waarna u door een deskundige en enthousiaste gids een fleurige rondleiding door de kwekerij te wachten staat.

Lees meer


Fotopuzzeltocht Westland Midden-Delfland

Tijdens deze puzzeltocht gaat u met uw team op zoek naar de juiste antwoorden op vragen die worden gesteld met behulp van vijftien verschillende foto’s van plekjes en objecten. Ieder team krijgt de route mee. Daarmee navigeert u langs mooie landschappen zoals bos, polder, en duinen. In sommige gevallen moet u de auto uit om het juiste antwoord te kunnen vinden. Op de routekaart staan tevens de foto’s. Deze zijn groot weer gegeven zodat alle inzittenden goed mee kunnen kijken. 

Lees meer...


Den boer opgaan (minimaal 10 personen)

Deze tocht brengt u over de mooiste landelijke wegen door omgeving Westland, Midden-Delfland, Delft en Pijnacker. U komt door gehuchten en dorpjes waar u vast nooit van hebt gehoord. Hier lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Passend bij dit landelijke beeld is het bezoek aan een speciale boerderij, namelijk Hoeve Ackerdijk

Lees meer.....

Eilandroute

Vlakbij Westland stroomt de Maas. Deze dient u met de eend per pont over te steken om bij de eilanden te komen. 

Een mooie route voert u langs historische stadjes en over oude dijkweggetjes. U kunt genieten van weidse uitzichten en het brede strand van Voorne–Putten. De tocht leidt o.a. langs de stadjes Brielle, Oostvoorne en Rockanje. Desgewenst kunt u deze plaatsen bezoeken. 

Lees meer...

Kraak de Schatkaartroute

De Kraak de schatkaart route is er eentje voor de echte puzzelaars onder ons. Laat die hersenen kraken tijdens deze tour met de puzzels, zoekplaatjes en cryptische omschrijvingen. De gevonden antwoorden leiden u naar de sleutel om de schat te openen.

Lees meer...

Actief en creatief (8-14 personen)

Voor groepen die een combi zoeken van actief en creatief bezig zijn, is er de mogelijkheid om een toertocht te rijden met authentieke "lelijke eendjes" en een workshop schilderen. Ook kan er gekozen worden om de groep te splitsen, waarbij het ene deel gaat schilderen en het andere deel in een "lelijke eend" gaat touren

Lees meer....

Route soleil naar Westlands Roem (minimaal 10 personen)

Een samenwerking met een Frans tintje tussen Eenden Tours Westland en Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight.

Je gaat met de eend op pad en rijdt langs leuke tuinderslaantjes, de Westlandse kassen en de polder van Midden-Delfland gaat de route richting Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Na een uurtje toeren kom je aan bij de druivenkwekrij. In de oude druivenserre wordt je ontvangen en kun je aanschuiven voor een druiveneetgelegenheid. Druiveneetgelegenheden waren er vooral in de eerste helft van de vorige eeuw. Vele bezoekers uit Den Haag en andere contreien hebben bij Westlandse druiventuinders op het erf druiven gegeten en de druivenserres bezocht. Zo zittend onder de druiventrossen waan je je in zonnige Franse sferen.

Lees meer...

Aangepast arrangement

Heeft u speciale wensen, dan kunnen wij samen met u een passend programma maken. 

Voorbeelden zijn: 

  • Gebruik maken van onze ruimte voor (bedrijf) presentaties,
  • Het verzorgen van een lunch bij aankomst of het uitbreiden of inplannen ervan tijdens de toer, 
  • Aanpassen van de route,
  • Een combinatie maken van verschillende activiteiten.

Neem contact met ons op voor een arrangement op maat.

Losse verhuur

Wanneer u geen gebruik wilt maken van één van de arrangementen, is het ook mogelijk om alleen de auto te huren en uw eigen programma te volgen. De kosten voor de huur van een 2CV zonder arrangement zijn €120,-. Alleen de brandstofkosten komen daar nog bij. Huurtijden die we aanhouden zijn van 09.00 uur tot 18.00 uur. U mag zelf aangeven om welke tijd u de auto wilt komen ophalen.

Website

Klik hier voor meer informatie

Vul uw eigen inhoud in.